Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 28, 2015

DIY baju koyak

Assalamualaikum...


My hubby... bertungkus lumus memilih kat warehouse zalora... hasilnya 3 helai blaus buat mama.. 2 pasang selipar utk mama (tp mama takleh pakai pun.. huhu) sepasang kasut buat diri sendiri (papa).. hahaha.. terlebihnya utk perempuan la zalora nih... kannnn... thank you papa.. :)

Tp salah satu tuh.. maybe sebab diorg main tarik2 jew kan.. ada yg koyak.. see kat bawah..






So me kena memainkan peranan utk fikir camner nak cover yg koyak tuh... hehe.. yg dpt bermain di minda mesti lah jahit manik.. hahaha...

Nnt lepas siap me DIY baju tuh me dedahkan kat sini eks... mesti korang pun nak tgk camner ai buat kannnn... hahaha.. #perasansgt


posted from Bloggeroid

5 comments:

aTieYusof Family said...

wow... bestnya zalora..tempat paling best nak shopping :)

Kakzakie said...

Itulah pentingnya kena bijak mengolah yg terkoyak jadi lebih cantik Yana.. dibubuh manik tambah menarik!

Diana Rashid said...

saya pernah baca tips kat satu laman web ni..katanya jangan sesekali beli kasut melalui online..sebab kasut ni kita kena cuba pakai untuk pastikan ianya betul2 sesuai dengan kaki kita..

Syasya said...

Nk tgk jugak 😀

eelobor said...

dah siap DIY nanti buat entri baru yer. hahahah, gurau jer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...