Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, April 25, 2015

Cari semangat yg hilang

Assalamualaikum...






Yes.. ada 2 helai bj kanak2 (baju my anak saudara) dan satu helai bj my mother in law (ibu mertuaku) yg menunggu me jahitkan manik.. yg bj kanak2 tuh senang arr sebab dah kasi ngan contoh jahitan manik.. tiru jew la.. hihi.. yg bj mil nih pun kosong.. sesuai ke if me tiru jahitan tuh kat bj mil.. ??? haha.. malas nak fikir skrg nih... huhu

Apa pendapat korang..??

Atau me kuar carikan lace.. jahit kat bj tuh.. tambah manik sikit2.. kiki... dan siap.. haha.. tp masih mencari ruang masa nak kuar.. nak2 panas sekarang.. tak kuasa mak ok.. :-) 





 Lagi2 ngan tugas hari minggu yg berlimpah2.. huhu

Ok la jom sambung buat kerja yg termampu.. kiki





3 comments:

eelobor said...

tu yang baru nak di basuh ker nak melipat? saya mengambil upah (perkhidmatan) melipat baju sekarang. hahahahaha

iryanty ahamad said...

kerja rumah yang yan tak suka buat..lipat kain :-))

mama maman aka yana said...

eelobor..>> yg tuh yg dah bersih.. melipat kew yg tak sudah2.. hahaha..

yan..>> mmg payah kan... mood ke laut jew tgh kain bertimbun tp tak gerak2 gak.. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...