Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 21, 2015

Bad Mood

Assalamualaikum...

20/4/2015 (ISNIN)

kita pose arini.. gitu pun kuar gak jejalan ke giant sebab bos ada kat opis... niat nak lelap jap tp rasa tak selesa nak duk opis kalu bos ada.. bos ai jenis jd 'JAGA OPIS TIME REHAT'.. pas kitaorg masuk baru la  nmpk dia kuar mkn atau kuar jumpa client.. huhu

 Mungkin sebab pose kot... me menguap sepanjang hari.. huhu.. kerja pun mamai hew hew... letih kot.. tp kerja terlebih masa gak arini.. blk lewat uols.. terkejar2 ambik aiman.. nak masak mmg x sempat.. kita beli bungkus sajew..

 Arini lembik kot badan nih...  takmo buat apa2 dah nak baring jew.. nak legakan kepenatan ngan tido jew tp sebab baru sudah mkn kannn.. so cuba kasi mknn turun elok2 dulu br tido... ahaks... nak berbasikal pun rasa tak larat sgt.. huhu

21/4/2015 (SELASA)

Semalam mmg nak post entry nih.. tp dibatalkan sebab me gagal nak masukkan pic kat sini... entry tanya pic macam makan nasi tanpa lauk.. hehe



Nmpk banyak wassap yuh kann.. tuh pun malas nak baca.. tak de mood.. takleh nak hadam or faham kalu baca.. so lebih baik tido.. hehe

Arini jiran aka kawan opis cuti.. oh.. kosongnya la rasa.. hhhuuummm

Blm dikira ngan jem kat jalan.. adakah cerdik kalu buat jalan sekerat jalan dan akhirnya perpagi menyusahkan org.. boleh tak buat planning baiki jalan hari minggu.. kan tak menyusahkan org nak gi kerja.. lg org buat jalan blh claim OT kannnn.. masyuk..




3 comments:

iryanty ahamad said...

memang betul2 bad mood nie :-))

LYAfrina said...

huhu..byk group whtsapp..
lya ada y tepkasa left grup sbb x aktif & bateri hp low..

insan marhaen said...

Bukan bad mood tapi blurr mood.

memang emosi kita ni macam dada laut. sekejap tenang, sekejap beralun sekejap ribut taufah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...