Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, April 6, 2015

Men'candat' Tudung AJ

Assalamualaikum...



haha... kegilaan pd Aidijuma Bawal aka AJ.. hihi

Terpengaruh dr org sekeliling (pengaruh dr Fb) yg pakai tudung AJ dan sokongan my sis yg mula2 terjebak ngan tudung AJ nih.. haha.. buat me terkobar2 nak cuba..

Mulanya nak beli online jew.. tp cam kureng sikit sebab tak dpt tgk sendiri camner kualiti kain tu.. nak tgk sendiri kualiti dan corak dia.. so ajak papa ke outletnya.. bernasib baik dia ok.. haha

So ke bukit jelutong kita ari ahad (semlm)




Nasib baiknya tak ramai org dan tak perlu nak ambik nombor dan kena beratur.. sebabnya kalu kena ambik nombor dan kena beratur.. me org pertama yg balik awal.. hahaha.. tak mungkin papa akan bagi mama tunggu lama2 situ...

Me hunting satu design nih tp takde kat situ.. tp sebab dah sampai.. kita pilih jew apa yg berkenan dimata.. me nih tak reti design baru ke.. design lama ke.. hentam janji cumil dimata sendiri.. tp bila wassap kat my sis.. dia ckp me pandai pilih.. latest design katanya.. hahaha.. kombang semangkuk me ok.. kiki

Masa nak bayar.. yg tak beshnya me tak bawa cash banyak.. takde online debit card or credit card.. huhu.. sabar jew la.. pinjam duit papa arr jawabnya.. kiki

My sis cakap.. cukup la utk bulan nih.. kita tgk bulan depan lak.. eh.. adakah ada lg aktiviti men'candat' AJ untuk koleksi bulan depan..?? huhu.. seriau lak mak ok.. huhu





6 comments:

Saniah Ahmad said...

salam kak ,, samalah saya peminat Aj forever and ever hahaha,, saya tengah hunting yang kat tengah2 tu,, warna gray corat merah hitam tu dari BL (blue label),, kat online sold out,, kat bukit jelutung banyak plak ye hihihi,, tak pe lah tunggu online je,, kalau tak de sampak hujung bulan baru beli kat fb plak lah nampaknya,,, saya bajet satu bulan sehelai sahaja sebab tiap2 bulan ada keluar design baru,, memang parah kalau sebulan lebih dari sehelai,, mata nak berdarah dah ni hahaha,, rambang sangat tengok koleksi AJ ni hihihi,,

eelobor said...

dah tengok belum tutorial pakai tudung menggunakan baju t-shirt lama? menjimatkan dan tak membazir katanya..... hahahaha

Diana Rashid said...

AJ ni best sebab harga dia pun tak mencekik..beli banyak pun orang kata tak rugi sebab dapat banyak dengan harga yang berbaloi..

LYAfrina said...

setakat ni bru je ada 3 koleksi Aj..haha

hadyla rose said...

as salam :-)
kita pun dh terjebak dengan AJ ni..
tp belum fanatik lg laa...hihi

hadyla rose (google) said...

:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...