Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 14, 2015

Puding Roti Marble Tak menjadi..??

Assalamualaikum...

Tak tau nak tulis camner... huhu

Kami (me n hubby) nih ada follow group wassap.. group sek menengah dulu.. wlpun hubby bkn sekelas lg since dia kuar dr sekolah tuh sejak tingkatan 4 lg.. tp ada jew yg kenal dia kann... so dia pun dibenarkan follow group kami..

Group nih bg kaum ibu2 diorg share apa diorg masak tak kira hari minggu atau seharian bg yg jd full housewife la yer.. yg lelaki kecoh time ada bola.. time isu semasa... hihi

Disebabkan ada sorang buat puding so ada yg berjangkit buat gak sebab terliur tgk org buat.. dan terkesan gak ngan my hubby.. so dia suruh binik yg cumil nih pun buat gak.. huhu..



Puding roti marble

Tp bila juri (my hubby arr) ckp kurang agar2 kat dlm puding tuh.. hati ada rasa geram.. huhu

Dah buat dah..kira menjadi la tuh.. tp banyak komen lak eks.. huhu.. sabar sajew la..

Eh... hahaha.. terluah rasa hati lak.. ampun tuan blog yer.. kiki

posted from Bloggeroid

2 comments:

Diana Rashid said...

tengok macam menjadi dah tu..memang la dia tak rasa sepenuh agar2 sebab kita dah masuk kan roti..dia rasa lemak2 gitu..

Saniah Ahmad said...

xpe mama cuba lagi,, nanti lama2 menjadi lah tu hihihi,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...