Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 9, 2015

Lipstik Merah = Don't Speak

Assalamualaikum...



Terjumpa dan tertengok... Video make-up for student.. [nih gara2 mencari tutorial tudung t'shirt tuh arrrr...] hhhmmm... jgn marah yer.. dalam terdetik.. masa jadi student dulu2 benda2 nih langsung not in my mind.. takde dalam kepala.. banyak budjet nak beli kelengkapan make-up nih tau.. me make-up langsung tak reti.. haha

Me dulu suka jew pakai yg merah2 nih... hahaha.. tiru ala2 penyanyi lagu don't speak tuh.. minat dulu tuh... ahaha.. kiranya paling banyak me menbazir pun kat lipstik jew la.. hahaha.. gilakan lipstik ok.. geram tgk mcm2 warna.. hehe



mengimbau kenangan tgk video nih... hhheee

Tp sekarang takde makna sgt lipstik for me.. me pakai lips balm jew.. tuh dah ok.. sebab lips balm nih menjadikan bibir ai bukan sekadar lembap tidak kering.. boleh juga nampak pink-pink gitu.. so tak la nmpk malap dan pucar sgt.. kahkah..





NOTAKAKIKU: sunyi lagi arini.. semua kwn2 se'workstation' me gi tranning.. huhuhuhu.. tp kerja berlambak2 nih... Xde kot sunyi mana.. hehe

5 comments:

Kakzakie said...

Samalah kakak dulu masa anak dara memang kalau tak merah tak sah, bila dah tua sekarang ni lip-balm ajelah..

LYAfrina said...

lya lak suka lipstik kaler natural..antara nmpk n tak nampak... haha..

eelobor said...

kekadang bila sibuk dengan kerja berlambak dah terus lupa kesunyian

Diana Rashid said...

saya pulak kalau barang mekap ni selalu nya beli satu guna sampai habis,dah habis baru beli lain..lagi2 lipstik..guna satu kaler tu je pi mana2..dah habis baru rasa nak tukar kaler lain..

Kesuma Angsana said...

suka2.. klau make up KA simple2 aje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...