Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, February 6, 2014

Akad Nikah dan Resepsi di Raub

Assalamualaikum...

Turun dari FRAZER HILL NAN DAMAI terus ke Raub kami yer... my dad dok call bertanya bila nak sampai... kahkah..

Pelik dia gamaknya kami tak smpi2 sedangkan kuar dari rumah pepagi lg... sedangkan diorg dari kelate dah sampai.. puchong ke raub makan masa 2 jam jew... tp kami mkn setengah hari atau sepetang nak sampai... kahkah 

Pendekkan citer... smpi umah bapa saudara.. singgah jap tolong apa yg patut.. sebab mlm tuh akan ada majlis akad nikah dan tahlil... 


 pengantin berdebar sebab dinikahkan oleh bapa mentua... dua kali akad.. alhamdulillah.. settle. :-) 

 hafiz dan aishah

Sepupu kita perem yer... dpt jodoh ngan org Nganu kita.. sweet couple eks... :-) 



 kami pun sweet jugak.. pakai sedondon kunun... sajer kot2 boleh kalahkan pengantin... kiki #tak sedar diri ini diserang jerawat berderet2.. huhu


Tak banyak benda sgt sebenarnya mlm tuh.. geng kami melepak.. berborak dan bercerita.. makan dan makan.. kiki.. me lepas mkn.. salin baju.. telan ubat.. dan tido.. sakit kepala maybe sebab tak rest ngn aktiviti berjalan seharian... #padan muka..  

Papa...?? kuar ngan pakcik2 ku ke kedai mamak... huhu.. mmg kena sgt la.. lepas mkn.. gi merayap menge'teh' dan roti canai lak.. huhu..

Esok harinya.. resepsi belah perem.. buat kat dewan.. biasa la rumah taman kannn...:-) 



sama cantik sama ensem.. :-)


pic semuanya di snap oleh my hubby... untung papa sudi nak snap.. kiki.. boleh la makcik dok kat meja.. mkn dan gossip ngan my sista.. :-)

Boring2 kuar dewan melepak kat pintu depan dewan... cuci mata dan sambung gossip.. kiki... 


sambil2 bersembang.. dikasinya bunga oleh papa.. tgk2 dia snap pic candid me with flower.. haha.. :-) 







tok abah aka my dad with his brother.. :-)


8 comments:

Tihara said...

dewan jubli perak kan

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

Alhamdulillah dah selamat semuanya...SELAMAT PENGANTIN BARU...

Noe said...

cantiknya pengantin perempuan tu...sama padan ...sweet je...pengantin yg bawah tu pun sweet jugak...jerawat pemanis tu...

Ema Johari said...

cantik kaler biru pink ni

diana said...

PENGANTIN PEREMPUAN TU CANTIKNYA..MUKA MACAM ANAK MAT SALEH.

eelobor said...

eh...eh....nama pengantin tu hampir nak sama lah. apapun di ucapkan tahniah buat pengantin baru....

Kakzakie said...

Pengantin memang cantik. Tapi kakak terpikat dgn pengapit perempuannya manis sangat. Dah berpunya ke tu?

Seronok bila berjumpa saudara-mara kan:)

Lyaa Suriany said...

manis je muka pengantin. sdp mata memandang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...