Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, February 8, 2014

Puding Roti Sedap Guna Pemanggang Ajaib

Assalamualaikum...

Satu kegilaan dan satu percubaan...






dan menjadi.. percubaan pertama kali buat puding roti guna pemanggang ajaib.. dan me happy sebab pemanggang tuh tak jadi hanya sekadar hiasan.. pemuas nafsu tuan dia yg nakkan ada bila tgk org ada.. #shopping addict







10 comments:

Tihara said...

bestnya puding roti :)

Maria Firdz said...

Wah.. Boleh try nnt ni...

Noe said...

wahhhh bagus nya...boleh buat puding roti jugak...ajaib sungguh

ZazaMyMoon said...

hehe orang lain dah puas pakai pemanggang ajaib..Zaza belum lagi beli.. macam nak beli tapi kadang pkir2 balik mcm tak perlu je sbb jarang masak.. bila tgk org lain ada pemanggang ajaib, dalam hati ni jelessss je.. hurmmm alamatnya kena beli jugak lah ni hehhee

eelobor said...

balik ke kampung itu ada gak beli pemanggang macam nie tapi jenama lain...... sudahnya sekarang dah macam2 masakan yang isteri buatkan.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

saya pernah try bakar biskut pakai pemanggang ajaib...cepat dan mudah.

Ema Johari said...

boleh cuba juga ni...

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

BUNDA said...

Ramai dah orang guna pemanggang ajaib ni...mcm2 jenama...bunda je belum ada lavi...

msredcheesecake said...

cane plak nak guna pemanggang ajaib tu? resepinya sama ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...