Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, February 28, 2014

Camner nak IKAT gini..??


Assalamualaikum..







pic sumber dari cik google.


Kisah ikatan brooch tudung

Punca : Jenis tangan gatal bertambah ngan sifat ingin tau yg menebal.. dibukanya ikatan itu kunun nak belajar camner la org ikat gitu.. last2 tak reti buat..

So tolong boleh tak..?? hahaha

Kot2 ada yg biasa buat ikatan gitu khennn.. makcik nih gatal2 nak try lastly berputih mata nak pakai... huhu




2 comments:

Kakzakie said...

macam mana nak explain kalau kat kotak komen ni Yana. Kena ambil aje bhgn bucu tapi tak terus ke tepi eh... susah pulak nak explain..

Tihara said...

macam dia silang2 kan..
eh tak reti lah,,adui laa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...