Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, March 9, 2015

Surprise Thing 2

Assalamualaikum...


Dia ku kira bukan la jenis romantis cam jenis romantis yg ku suka.. hhhmmmm.. faham x.?? Kiki






Tp kekadang bila dia nak kasi surprise tuh cam tiba2 beli brg kecantikan utk binik yg cumil nih.. terkejut gak arr.. haha

Kekadang bila dia beli dan bawa balik cup cake kunun2nya sempena hari kekasih.. haha.. kami xde sambut ok.. mungkin dia terkesan kot ngan persekitaran dia kot.. 

Kekadang rajin lak dia bawa balik putu bambo sebab me pernah citer.. pernah singgah umah mil sbb tugas rutin me ambik anak hari2 kan kat situ dan mil pelawa mkn putu bambo yg sememang fav me.. tp malu nak makan byk.. umah org kannn.. huhu

Tanda ingat dia tuh me bersyukur la sesangat.. jgn apa dia buat tuh ada niat disebalik sudah... hhhmmm.. haha.. positif.. positif.. 


posted from Bloggeroid

3 comments:

Tihara said...

cantik set ni color pinks :)

eelobor said...

untung la..... hahaha

iryanty ahamad said...

best kan kalau dapat kejutan dari suami..terharu sangat2 kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...