Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, March 9, 2015

Pilihan Bersara

Assalamualaikum...




Ada kawan post kat wassap group pic diatas.. me jawab.. 'time stress ngan kerja rasa nak resign 24 haour.. tp time dapat gaji rasa cam nak kerja sehabis nyawa..' ahaks

Rasanya semua org rasa sama cam me rasa kot.. kiki.. kannn.. cepat angkat mouse korang cepat.. hahaha

Dugaan buat kita kerja ngan org kannn... kalu kita jadi bos gamaknya lg banyak dugaan nya eks.. bertabah la kann..


BeingThinking: Papa ckp.. mama kerja jew lagi dua tahun.. nnt boleh la behenti dan buat kerja ambik dan antar anak kat umah.. hehehe.. me dlm dua nak ikut atau taknak.. hahaha



posted from Bloggeroid

2 comments:

Diana Rashid said...

Mak saya pulak kalau boleh sekarang dia nak berhenti kerja..haha...dah terasa2 nak pi kuliah kat masjid tetiap pagi..bboleh bangun malam setiap hari untuk solat sunat..
selama ni semuanya terbatas disebab kan kerja...umur dia pun dah 56..anak cucu pun dah paksa2 berhenti kerja..hahah

Najib Ariyan said...

jadi fulltime blogger lah... atau buat bisnes...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...