Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, March 10, 2015

Kontroversi




Kontroversi ok... kiki

Ubt nih dikirim kat my sis yg blk kg masa raya cina aritu tp dia lupa.. jd diserah tugas kat my other sis..

Beli brg tuh xde masalah.. yg menjd masalah.. pos brg tuh.. xsampai2 kat me.. jd brg tuh return blk dan my sis kena pos lg sekali... haha.. masalah sebab tak tulis no phone.. dan poskod silap (tuh silap me)

Yg tukang pos first time my abah.. dia tak faham pun xtanya.. mana la dia tau salah ke betul alamat dikasi.. nak2 tak letak no tipon lak.. mmg menjadi2 la.. kiki


posted from Bloggeroid

1 comment:

Najib Ariyan said...

nasib laaa tak hilang... kadang banyak kes terus hilang... ntah kenapa time raya cina banyak masalah kat pos pos laju nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...