Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, March 4, 2015

Busy Like A Beezz

Assalamualaikum...

Ok.. busy.. busy.. busy.. hidup berterusan mengerja masa.. hehe.. ke masa mengejar kita..??

Hati teringat kat blog.. tp takde apa yg nak diceritakan plus ngan busy (kunun hahaha alasan eks) but me suka busy.. banyak benda boleh berlalu tanpa difikirkan tanpa terjengah ke kepala.. hehe

Lately banyak benda (kerja thing) ada dateline.. if gud kalu me tau my dateline../?? macam banyak sgt ibadah nak masuk syurga.. kahkah.. funny

ok byk benda dalam kepala.. malas nak layan pun tiba2 terlayan gak.. hhhmmm..





ok la.. merapu jew.. sambung kerja ok.. daaaa



2 comments:

eelobor said...

kerja....kerja....jgn byk sgt mengular. hahaha

Diana Rashid said...

Bila busy cepat sikit rasa nak balik tu.hehehh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...