Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, June 21, 2014

Follower 600 bangkit semangat.. yeah..

Assalamualaikum...

Yeah... tocey.. tocey buat follower ke 600... hihi.. kalu tak silap beliau ialah blogger umie artoqiemie.. hihi...

hai umie..^_^







Me tau blog nih tak semeriah mana.. malah rasa cam tak reti nak tulis apa dah.. ceh..!!

Tp dalam gitu.. pernah la tertengok follower blog nih.. klik2.. bc2 tp mostly tak tinggalkan komen pun.. tah.. masa takde.. mood cam tak stabil.. so me blogwalking gitu2 jew.. 

Dalam gitu.. terdetik dihati.. "if follower blog nih jd 600 cam best jew.." haha... ceh.. kompom kena carot kau nyah.. kiki

Me suka tgk nombor genap atau berganda.. cam habit tah apa tah.. kiki

Cam tak best jew no 599 tuh tak berganjak.. hihi... [sedangkan blog kau nih yana takde yg besh utk nak org baca.. dah kau pun xberupdate... haha]

Sejak pindah nih.. br this week me dpt relax2 kat umah.. br boleh menikmati hari sabtu sendirian.. haha.. poyo angat eks..



Harap2 ngan follower bertambah ngan nombor cantik nih buat tuan blog lebih bersemangat dan rajin update.. hihi.. ada jew sebenar benda nak cite.. cuma cam mood tak mari.. insyaallah me buat nnt.. throwback pun throwback la yer.. ;)





4 comments:

Tihara said...

haah, teruskan berblog,
insha Allah akan bertandang ke sini
bila ada kesempatan

eelobor said...

wowww....dah ramai la peminat dia

mama maman aka yana said...

Kak Tihara..>> mekasih kak.. huhu

Eelobor..>> peminat..?? haha.. ai bukan retis la u.. hahaha

n O e s u h a i m i said...

wahhh...ramainya follower yana...semoga terus bersemangat utk berblog k...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...