Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 15, 2011

Segmen BA : ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ...





Segmen BA : ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ...

Salam semua..... sebagai blogger baru nak naik nih.... bila ada peluang otai like BA buat segmen.... apa salahnya mencuba kan..... otai BA nak promosi blog org baru nih.... cukup baikhati dan BA mmg selalu ada idea utk bersegmen yg kreatif...... jom arr pada sapa2 yg berminat..... tp kena ada follower kurang dr 100.... katanya lebih dr 100 dah dikira sudah popular dah.... adakah anda popular...??? tidak..!!! so jom join segmen nih......





letak header cik BA nih dan linkkan entry nih kat blog Ben Ashaari.... sonang je kan....
so..... hhhmmmm... ini salah satu usaha utk majukan blog je... lagipun tak ade idea ptg2 nih.... berblogwalking dan jumpa peluang yg BA bagi.... berdesup buat.... keh..keh.....


11 comments:

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog
yg baru=)
kunjungan dr blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2

Ekha Miranda said...

hehe..jenguk dr blog abg ben,

follow kamu..:)

eelobor said...

bertambah lagi la peminat mama yana nanti bila masuk segmen si ben tuh. heheh, apapun semoga berjaya.

mama maman said...

apisv2 : terima kasih ye....dtg2 la lagi tau....hhheee
Ekha Miranda : terima kasih... nnt mama yana jengah kamu jugak...
eelobor: peminatkah...??? kawan2 je la... terima kasih tau....

Hazmin said...

kategori blogger baru la ni ye. sama la kite. selamat berblogging


BLOG HAZMIN

noraim said...

datang dari blog BA :)

~ch@wi~ said...

jln2 dr blog BEN..salam prkenalan..hehee


Cara Mengorat Awek Zaman Moden
Mari Belajar Sifir 11 Cara Pantas!
Cara

Mudah Lajukan Mozilla Firefox

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. so dengan itu, mai la singgah blog saya n follow saya sekali ek.. hehe

mama maman said...

Aduh sungguh lebat sambutan dr blog BA.... suke ye... hheee... Buat Hazmin, noraim, ~ch@wi~ dan Awangku Johan.... insyaallah akan Mama Yana terjah blog korang jugak.... terima kasih kerna sudi menjengah diblog yg masih bertatih nih.... :)

AdiaLuze said...

Salam perkenalan....

Keep on blogging kay !! ^___^

P/S : Jom join GA kite !

anizsDANbintang... said...

selamat berblogging =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...