Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, February 19, 2011

Morning or Afternoon...




Salam pagi sabtu semua..... Hari nih dah tenang kembali.... pasal.... tak keja hari nih.... dok umah... buat urusan umah yg tak pernah habis nih lagi baik dr memikirkan hati sakit kan...... 


Umah org bekerja like mama yana nih macam tongkah pecah ok.... [tak semua la kan.... org lain rajin2 kan.....angkat kening sikit.... ahaks....] mengemas sambil masukkan baju2 kotor dlm mesin basuh..... jemur kain.... menyapu plus mop umah...... melayan bujang yg macam2 kerenah dia.... kalu mama dia ada.... manjanyer melampau2 ye...... [kureng kasih syg kah...???]


pastu mengunakan tenaga menyentar bilik air...... hhhuuuu.... [kuat sgt ke wanita ini...hhhaaaaa....]
pastu ingat2 nak sentar bilik air lagi satu la...... [aduh byknyer planning tp skrg still dok mengadap lappy lg... bila nak siap urusan rumahtangga nih.... hhhaaaa...]






Notakaki: mmg sengaja tukar blog nih lebih kepada kewanitaan.... jiwa kacau wei.... hhheee....
oh ya.... jgn lupa klik kat HB mama nih ye.... kalu income lebih blh ambik bibik...... [bibik nan ado le...]


8 comments:

Mas-Azi-Mah said...

GO MAMA YANA GO :) haha ada cheers ni.. jgn ngalah ye buat keje2 umah semua tu...

mama maman said...

hhheeee.... keja2 yg tak akan habis kan.... :)

thanks Mas-Azi-Mah.... :)

maya amir said...

org b'kerja mmg multitasking..sume kite boleh/kene/paksarela buat..hehe

mama maman said...

betul tu maya.... :)

Citarasa Rinduan said...

ayu kan, jumaat pun jadi wanita serabai..gosok sana sini..

yehaa...................ayu suka rumah baru nie..mmg feminin..wanita kan.............

wahida said...

mmg keje rumah x pernah abes...alangkah best kan kalau ada bibik...

Miecyber said...

Good luck....

Sebab Miecyber's Blog lambat loading sebelum ini...

mama maman said...

Ayu: hhheeee.... serabai sgt ke..??? kekadang i pun sama.... bila hilang mood....:)
Mekasih ye.... suka wat perubahan... hhheee...
Wahida: kan..kan... :) tp tgk tv9 pg smlm.... psl org gaji yg dera anak.... jadi tanak... takut sungguh....
Miecyber: Mekasih...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...