Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 15, 2011

Terima Kasih Teman




Terima Kasih Teman

Mama yana sungguh seronok.... dah dua tiga hari dok teringat2... segmen gegar cik ayu aka CITARASA RINDUAN.... Aduhhhh.... ari ni sudah ada entry gegar blog Mama yana nih... terima kasih tak terhingga kat CITARASA RINDUAN aka ayu yg cute tuh..... mmg menghargai usaha dan semangat ayu utk mengegarkan blog2 teman2.... buat teman2 yg masih belum kenal Ayu nih.... beliau sungguh peramah orgnya... ni header blog cik Ayu nih....



Cik Ayu nih buka kedai makan tau..... so kalu jalan arah selatan tuh rajin2 la terjah kat kedai cik Ayu tuh... untung2 dapat diskaun istimewa dr tuan blog aka tuan kedai.... hhheee..... nnt kalu jalan2 belah sana blh la mama yana contact cik Ayu nih... hhheee... blh jumpa in person lak eks....

ni segmen istimewa buat mama yana...[perasan nyer wei...]


syok-syok......hhheee..... [mimpi arr mlm nih.... tidur dalam senyuman arr...]


mama yana pun ada dlm list blogger dia.... keh..keh.... sungguh indah hari ini...... [terlebih sudah ke.... ade aku kesah...]


Notakaki: kalu hari2 ada org promo blog mama yana cam ni... alangkah indahnye..... hheeee


5 comments:

eelobor said...

ooo...citarasa rinduan tuh cik lagi eh? nak gi terjah kat blog dia jugak eh. hihihiih

Citarasa Rinduan said...

oh........
terharunya daku..
mama yana...terima kasih...dah lama ayu kenal blog mama yana...
kalau serasi mmg ayu bubuh dalam bloglist ayu..
hanya mama tak perasan....

semoga ukhwah kita berkekalan..amin

mama maman said...

eelobor: anda tak ada dlm ini drama... hhhaaa... sibuk je dia... keh..keh... salah ke..??

Ayu aka Citarasa Rinduan: sama sama kasih... hhheee... betul ke dah lama kenal blog mama yana...??? terima kasih dan harap serasi sampai bila2 la ye... amin.

eelobor said...

aik....nak nyibuk sket jer. hahaha, kalu tak boleh, dah nak blah la. skrip org tak bagi pun....

mama maman said...

jadi pak pacak kena ada skrip ke..?? jgn mare... nnt cepat kertu... hhhaaaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...