Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 15, 2011

Cikgu Suliano





Assalam semua......

Mama yana nak cite pasal anak bujangku..... sekarang dah 5thn dan br je sekolah tadika..... sebenarnya dr umur 4thn lagi dia cam tunjuk minat nak gi sek.... ni pasal anak pengasuh dia dah msk sekolah darjah satu.... selalunya org tu buat keja sek dpn dia maman lepas blk sek.... jd maman pun jadi berminat la nak sek juga..... MA sian gak bila dia asyik tanya bila nak sek... tp dah tengah tahun kan... so tunggu awl thn la lagi senang.... plus takut dia tak nak sek lak..... kan haru....

selalu dia akan cite dia belajar kat sek.....[imajinasi dia ye....] dia selalu ckp cikgu suliano ajar dia... cikgu suliano garang la.... cikgu suliano baik la..... cikgu suliano suruh dia jadi good boy la.... cikgu suliano pesan jangan nakal2.... [imajinasi ok...]

kalu org tanya.... sapa cikgu suliano..?? dia akan ckp cikgu dia kat sek.... hhhaaaa.... the fact is..... cikgu suliano tu sebenarnya its me.... hhhaaaa.... Mama yana aka suliana....

sekarang bila dah sek.... dah tak de dah istilah cikgu suliano... hanya cikgu je... smpi skrg kalu tanya apa nama cikgu...??? dia akan ckp cikgu la.... aduh... sure dia tak tau nama cikgu dia.... hhhaaaa....




Notakaki: br je tanya dia.. apa nama cikgu dia skrg..?? suliano.... oooooohhhh maman...

3 comments:

eelobor said...

ooo....nama sebenar suliana eh?

rizaros said...

salam kenalan dr blog ben.. dah follow.. jom follow sy jgak.. :)

mama maman said...

eelobor: hhhaaa.... namaku tak seindah 'laila namamu teratas'

rizaros: salam kenal... insyaallah akan ku terjah blog anda....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...