Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, February 16, 2011

Follower ku 88




Assalam.... selamat tengahari semua... makan apa la tu kan.... nak sikit...hheee...

belek2 blog nih.... sejak sertai segmen BA... bertambah2 followerku....
dah 88 follower... ada ong tak..??? mama yana tak reti kalu ong ke tak... just sharing that... cam cumil je angka 8 dan 8 tu bersama2... hhheeee....


buat teman2 yg sudi menjadi followerku... terima kasih berbanyak.... tak sangka begitu menonjak naik blog mama yana ini.... bukan membangga diri... cuma terasa seakan tak percaya kerna mama yana baru berblog lebih kurang 2-3bln.... start akhir bln 11... hhhmmmm... mmg seronok sgt bila dapat teman2 yg baik dan saling berkongsi suka duka... kita kawan eks... taknak lawan.... hhheeee.... terima kasih diatas sokongan anda... kerana anda mama yana punya semangat juang berblogwalking dan membina entry2 yg lebih bermutu.... hhheee....[apa la merapu Mama yana nih...]

ok la... stop sekejap... nak cari makan lak.... :)

PS: baru perasan... entry mama yana pun cukup2 88 entry.... cumilnya.....
jgn la rasa takut nak follower mama tau... just suka akan 8 bertemu ngan 8 je.... nothing special just like when 8 with 8 being seing together....:)

7 comments:

juicy junkies said...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/
do check us out and follow us, tq :)

Izan Ishak said...

wahhh...tahniah mama yana...!

salam kenal dari izan juga~

http://diariummi.blogspot.com

mama maman said...

hai juicy junkies & izan.... moga2 berkembang biak la follower mama yana.... jgn lak stop kat situ lak kan.... hhheeee...
just suka bila 8 dan 8 diketemukan... cumil...

eelobor said...

mantap...perghhh

tiada yang mustahil jika rajin & berusaha lebih

mama maman said...

keh..keh... takut org tak nak follow dah pasni...:)

eelobor said...

masuk jer apa2 segmen yg blogger lain buat. tak kira GA ker, contest ape2 ker & paling klasik adalah BW serta tinggalkan jejak

mama maman said...

insyaallah... mmg suka pun blogwalking... GA2 nih tgk kalu syarat simple i follow je... kot2 untung sabut timbul untung batu tengelam....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...