Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, February 21, 2011

Hati tak syok




Salam pagi isnin buat kawan2 semua..... hati hari nih mmg tak syok sungguh... terasa hati nak lari dari office.... malas nak hadapi semua ini.... penat badan tak tertampung....sebab hati tak syok....

Malas gak nak cite kat sini... takut org menyampah... asik2 hal hati tak syok kan.... cuba cite benda2 syok sikit...kan...??? hhheeee....

Nak cite ke..??? ape nak cite....
Bujang Mama yana semalam br belajar tido sendiri.... br dapat katil baru katakan.... dia nak katil 2 tingkat... nak tido atas lak tu.... selama ni dodo mama dia je... dah masuk lima tahun kan... so ajar dia dodo sendiri...
mujur gak nak kalu tak susah gak kan.... semalam papa dia dodo bawah maman dodo atas.... risau gak pasal maman nih dodo lasak... takut jatuh katil... pulak tu dia sering bangun malas nak kencing kan... takut mamai terjun katil lak... naya je....
semalam mama tak boleh lena.... dah biasa kan sblm dodo borak2 ngan dia... dok tersedar2 je... jengah dia smlm... ok je dia.... alhamdulillah... :)
moga2 kekal la gitu...

Pagi td masa drive blh lak nak terlena.... oooopppsss... bahaya... sungguh mengantuk... dah la jem tak gerak2.... boring kan.... mau je pusing keta dan blk dodo... bestnyer...... monday blues eks..... :)

5 comments:

Citarasa Rinduan said...

mama yana

biasalah bila 2 hari berhujung minggu

bila monday...hati jadi berat dan kelat..hehehe


PS: alhamdullilah bujang mama dah leh tidur asing..
ayu tgh tunggu umai nie

eelobor said...

ooo....maman dah dapat katil sendiri eh. jeng..jeng...jeng....

mama maman said...

Ayu: mmg betul la kan.... :)
ni kena cuba2 je.... kalu tak forever dia dok manja kan.... kan dah sekolah...

Eelobor: ye... dah ada katil... gambar bola lagi... hhhaaaa...

maya amir said...

bagus laa maman dah leh tdo sendirik..dah big boy dah die:).. heheh..konpem monday blues;)

mama maman said...

hhheee... wlpun susah gak tp lastly dia nak sebab katil tu pilihan dia... malah cadar pun superman ok... janji dia nak so turutkan je la....

boring monday blues nih....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...