Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, February 12, 2011

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!

Malam minggu nih peluang utk mama yana blogwalking... jumpa GA lagi..... hhheeee.... rajin gak sertai GA tapi setakat ini belum lagi pernah menang hadiah.... hhuuuhhh... minta2 kali ni masuk kaki kanan la ye....
ni dia empunya tuan GA mama sertai..... nak sertai sekali..??? just click to that pic.......


setiap GA sure ada syarat2 sahnya kan...??? so ini syarat2 yg Gieyana kenakan.... baca elok2 tau....

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni yer...
4. Terbuka buat semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia yer..:)


Itu sahaja..mudah saja dan Mmg senang kan! But jangan ambil senang k!....
My Giveaway for My Birthday...Yes! I'm Look Younger!
Tarikh tutup : 20th February 2011, time : 20:02
Hadiahnya..Perfume from Body Shop.

Menawankan hadiah dia... auuuwww.... mmg mama yana nih peminat perfume body shop... minta2 dpt la... asyik beli sendiri je....... so sapa2 yg berminat klik kat pic atau SINI




3 comments:

karipapsayur said...

Join GA ini juga yek!

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mudah aje pun nak join Giveaway nih. Meh le~

Gieyana said...

thks psl sudi joint..gd luck k..:)

mama maman said...

karipapsayur: insyaallah nnt kita jenguk2 blog adik nnt....

Gieyana: sama2... doa2 dpt la hadiah... keh..keh... insyaallah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...