Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, February 14, 2011

Kisah hari kekasih dalam hidupku

Kisah hari kekasih dalam hidupku.......


Bagi mama yana yg jenis simple nih tak de la fikir nak celebrate hari kekasih bagai.... dah2 lak dah kawin nih.... hhheeee...... hari2 berkasih sayang gitu..... hhhhaaaa.... [ye ke... gaduh tu biasa la... i kan degil.. dok gitu papa...]
Papa maman bukan la jenis yg romantis gitu....[kefahaman mama yana la kan...]

Akan tetapi papa maman ajak le mama yana jalan2 ari ahad yg lalu... semalam punya cite.... jejalan bersebab tapi tak sure sgt nak dpt hadiah..... sebenarnya dia ada janji nak kasi handbag... but within budjet katanya...
selalunya tak jadi je... hhaaaaa....

surprise sungguh.... penat dah nih cr handbag... mama yana just leave to him to choice.... takut karang tak kena dimata dan dipoket dia kan..... terima je dah org nak kasi.... dia suruh gak mama cari... ingat kalu tak dpt handbag dapat kasut ke selipar baru ok la kan.... MA dah start belek2 selipar dah.... kureng ngan kasut... lagi pun kaki nih takleh pakai yg tinggi.... sakit.... last2 dia ajak gak cr..... kami sebenarnya jalan2 kat sogo kl... tawaf la semua ruang handbag kat situ......

teng...teng.....tara..... berkenan ngan satu handbag nih.... so ok la.... i choice that one la.... dia belek2 harga beg tu..... risau gak... dah berkenan dah nih.... hhhaaaa..... blh tak dia kata.... "mama, cari lagi satu la... cukupkan budjet papa... lagipun SA sini cakap kalu dlm rmxxx dapat free gift.... ok apa..."
apa lagi berdesup mama cari... hhhaaa.... SA situ siap tanya... utk sapa..?? MA ckp org dah nak kasi... kita ambik je la..... hhheeee.... so kena rajin2 tukar handbag la pasnih..... [mcm la aku keja nak melawa..... hhhaaaa...ambo keja tahap kuli jah wei.... tak sesuei nak bergaya... bkn Esekutif....hhhaaaa.... ado aku kesah]

PS: senyum meleret ke telinga.... bkn mama je dpt... bujang i pilih kasut tom & jerry.... hhhaaa.... pokai papa... sian dia.... nnt next month mama akan ikut apa papa nak ok... insyaallah...i'm promise....





4 comments:

eelobor said...

tak romantik lg ker tuh dpt hadiah bagai....best nyer dia dapat hadiah handbag. semoga ikatan kasih sayang mama maman dan papa maman bertambah utuh dan kekal bahagia untuk selamanya.

mama maman said...

romantik ke...??? hhhaaaa....
insyaallah... doakan yg terbaik buat saudara eelobor gak....:)

MummyEcha said...

wow.....sekali dapt dua handbag tu.jelesnyer...sekali sekala dapat hadiah cam tu ok gak kan...terasa diri ini begitu disayangi.....

mama maman said...

keh...keh.... alhamdulillah... [kalu selalu dpt lg ok kan...]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...