Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, February 16, 2011

Hari yg penuh semangat




Salam semua.... disebabkan mengikuti segmen dr BEN ASHAARI...terima kasih ye BA.....blog mama ramai betul menjengah... sungguh tak menang tangan nak gi jengah balik blog2 kawan2..... hhheeee.... suke....

nak tau... anak sy dah pandai perli dah mama dia... ada ke blh dia nyanyi... "mama sayang beloger... sayang.. sayang beloger...."
amboi... dpt dr mana la lirik tu.... tu hasil perlian papa la nih... geram tul....

hari ni dah start keja... as usual busy like little bee... hhheeee....
until now mama yana kena bersemangat... betul tak...???

6 comments:

wahida said...

sonok kan kalau blog kita ramai yg jengah...caiyok caiyok!!

mama maman said...

ye la wahida... syok bangen... hhhaaa.... rasa dihargai gitu...tak la lagi rasa cam sengal sgt bercite tp sorang2 je...hhheee...

MummyEcha said...

keep-it up...caiyok2x..

mama maman said...

yup... insyaallah MummyEcha.... ngah semangat nih... hhheee...

eelobor said...

tahniah blog yang semakin meningkat. tak mustahil suatu hari nti blog mama yana kana leboh popular dari ben. hehehhe.....

mama maman said...

eelobor: realiti tak seindah fantasi tau... manakan bisa nak potong org otai like Ben atau eelobor sendiri...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...