Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, February 26, 2011

Pagi semua...:)




Assalam semua.... hari ni takde idea nak updating blog..... tadi buka facebook.... ada org nak add mama yana.... tak cam sgt pasal dia guna nickname kan... tgk pic dia pun tak berapa cam.... belek punya belek.... jumpa pic mama yana masa dolo2.... hhhaaaa..... rupanya kawan masa sekolah rendah daaa.... keh..keh... kelakar giler la pic tuh.... malu pun ado... yo la kan.....zaman dolu2 mana la pandai bergaya2 bagai.... hhhhaaaaa......

bertambah2 rindu zaman naif yg mmg tak reti atau faham erti kesusahan hidup.... hidup semakin dihimpit berbagai masalah tp kita semakin matang dalam hiruk piruk kehidupan..... rindu hidup yg tanpa masalah tp sayang ngan kehidupan yg sekarang.... jika tak ada yg dulu... takkan ada masa sekarang..... memori yg sukar nak dilupakan atau nak dilenyapkan....

sudah2 la nak mengelamun ok.... senyum dan positif... insyaallah hidup kita akan dekat pada pencipta kita.....
so sini ngan murah hatinyer.... mama yana sudi berkongsi.... sekadar berkongsi je ye.... [kalu kutuk pun... kamu2 semua...(sezaman mama yana la) sama je kan....hhhaaa...]



hhhhaaa..... sila teka mama yana yg mana satu....... [tak de hadiah] taknak teka pun takpe.... keh...keh.... tak kuasa kan nak tengok... blur je pic dia..... nih masa lawatan sekolah kat zoo kuala krai.... darjah empat atau lima...... pakai baju kurung je zaman2 dolu2..... keh...keh.....



Notakaki: byk pic lama2 kawan2 still simpan.... mama yana dah tak tau mana dah.... kot2 dah kena conteng ngan adik2 atau kena koyak..... maklum la adik2 ramai......

2 comments:

eelobor said...

jgn dok mengelamun ok...tak elok

mama maman said...

hhheee.... sesekali apa salahnye.... insyaallah cuba nak kurengkan mengelamun nih..... :) thanks kerna menegur....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...