Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, February 7, 2011

Warna-warni kehidupan




Semua org ada warna kegemaran.... begitu juga mama yana.... kekadang termenung bila nak bersiap pagi2.... tgk koleksi bajuku..[koleksi ke..???] tak banyak.... walaupun selalu hubby merungut... katanya almari empat pintu tuh dah jadi almari mama yana dah... dah tinggal suku je baju dia.... ahaks... banyak dah sangkut kat luar je... sian abang.... perempuan katakan... walaupun banyak mana pun sure pagi2 termenung bila nak bersiap kan..???

warna apa pilihan kawan2 selalunya...??? pink..??? mama yana tak banyak baju warna pink... lebih kepada warna warni... suka baju yg banyak warna..... apakah maksubnya..?? tah la... senang nak pakai tudung... boleh tukar2 tudung ngan warna berbeza tapi baju sama.... hhhaaa.... jimat dah kan...

tadi basuh baju.... terfikir lak.... mama kalu pakai baju yg asas gelap rasanya menampakkan mama yana lagi tua dari usia.... tak awet muda kata org... nak gak nmpk muda walaupun dah tak berapa muda.... hhhaaaa.... ada aku kesah... keh..keh...






apa2 hal pun.... mama tetap bersyukur... masih lagi bernafas dan diberi peluang utk menghargai kehidupan didunia yang fana ini... moga2 kehidupan terbaik didunia dan diakhirat..... rupa paras akan luntur... keimanan didada akan dihitung.... ya dak...??? hhheee.... rasa cam dah tua bila tgk pic ngan bujang i..... hhhuuhhh....

4 comments:

ieda said...

sama lah ngan akak dik ..
kecuali warna pink ekekke :)

mama maman said...

kita serupa..... :)

D'Mazz said...

mcm tu ler pmpuan, baju 2,3 pintu almari tp tak tau nak pakai baju apa. Pening di pagi hari...hehe

mama maman said...

Hhheee... cam tak cukup je kan.... tgk org pakai semua berkenan... tolon....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...