Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, June 14, 2014

Happy berday to me.. ;)

Assalamualaikum...

Hari ni berday kita.. kita tak harapkan sangat apa2 sambutan... sebabnya anak br kebah demam.. berjangkit lak kat hubby demam.. so kita diamkan jew.. hihi..

Pagi td my sis tipon nak dtg umah.. so me goreng nasi jew.. hihi

Tgk2 ada surprise upernya.. hihi.. terharu sungguh.. ;)







pic berday girl tak sesuai nak letak.. kiki..

Apa-apa pun bersyukur, dlm keresahan hati dan minda.. si adik sentiasa ada memahami dan bagi semangat utk terus berjuang demi kehidupan ini.. terima kasih adikku sudi membahagiakan kakakmu ini.. bahagia melihat anak buah yg cumil dan senyuman insan2 yg ikhlas disisi..

Maman pun happy bila ada geng buat menyepah umah yg sedia bersepah nih.. hihi





Tanpa sedar diri ini dah masuk usia 36thn..omg.. haha...





5 comments:

eelobor said...

oooo.... selamat hari lahir buat mama maman

azieazah said...

Ohh maaf terlewat wish. Selamat Ulangtahun Yana. Moga terus sejahtera dan bahagia diberikan kesihatan dan murah rezeki berpanjangan...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

happy belated birthday..

LYAfrina said...

happy belated birth dear..
moga pnjg umur n murah rezeki..amin

LYAfrina said...

happy belated birth dear..
moga pnjg umur n murah rezeki..amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...