Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 5, 2014

Penjelasan Kisah Entry Hatiku Pilu

Assalamualaikum...



Berani letak BE besar2 sedangkan takde la seberapa pun.. hahaha..

Tau nih pun me kureng update blog.. sebenarnya me ngah bersedih PILU HATIKU sebab tipon A889 ku terkena air.. huwa..huwa ok..

Baru nak belajar2 ngan tipon tuh.. bak kata baru nak mesra dah terkena air.. huhu.. nih semua terjadi pada ahad (1 june 2014) kami bersantai di NAHARA lagi.. kunun cam besh jew main air eks.. nak snap picture la.. boleh buat bekal update blog.. hahaha.. sekali tipon ditangan kiri.. anak lak tergelincir.. cepat2 sambar dia ngan tangan kanan.. berhempas pulas menarik anak.. air terpercik takyah ckp la.. habis terkena tipon mama.. so nak ckp apa lagi.. padan muka jew la beb.. 

Terus naik.. cabut bateri dan keringkan dia.. hati sayu tak reti nak citer.. BBQ ayam pun dah ternampak tak menarik langsung.. terus termenung kat dalam khemah smpi tertidur.. hhhmmmm

balik tuh jemur kat dashboard.. sampai rumah cuba buka tp screen blank wlpun tipon dpt ON.. last2 cabut lagi dan masukkan dalam beras.. like pic kat entry INI


nih letak dalam beras (hasil bacaan kat google.. hahaha) dah try buka phone selepas seharian letak dlm beras tuh.. magik.. ok uols.. siap boleh candy crush lagi.. pastu me tinggalkan phone buat kerja2 lain dlm setengah jam.. tgk2 screen blank blk.. so letak dlm beras lagi utk berberapa hari.. sambil2 berdoa agar ok la pasti.. pening nak mencari resit tipon tuh.. almaklum dah pindah sekarang.. so barang mmg cam lepas tsunami la uols.. hehehe

Doakan terbaik.. dan jika tak menjadi jugak terpaksa la bawa baiki atau terpaksa melabur lagi utk new smatphone.. huwa huwa..

:(


2 comments:

n O e s u h a i m i said...

ooo itu kisahnya....kena cari jugak resit tu...

eelobor said...

ada hikmah tu....mungkin nak digantikan dengan tipon hok lebih cantik & menawan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...