Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, June 27, 2014

Jumaat punya kisah.. ;)

Salam semua...
Pg2 dijamu ngan handmake yg last day arini... Katanya resepi dr jerman dan dicampur adukkan ngan resepi org malaysia... Maka kita pakat ramai2 mencuba.. Sedap gak arrr... 


But tak manis... So susah gak org kelate nih nak abiskan.. Haha..
Ambik tak hengat org belakang punya.. Kiki
Arini lak ditakdirkan me free sesangat.. Kalu gi shopping kat the mines tuh abis semua kedai la me borong (tuh over sikit perumpamaan me bershopping.. Realitinya duit takde.. Belum gaji nak oiiitt... Haha)
Tenet pulak takde sepanjang harini.. So cam kucing nak beranak (buhsan) me tau... Kiki
Belek phone lak nak kena sorok2 nnt kena sound.. Tgk sale berlambak skrg eks.. Aduhai.. Nak shopping.. Nak shopping.. Hihi
Ok la.. Take care semua.. Selamat berpuasa tau dan selamat tabah dan cekal mengutip pahala di bulan ramadhan ini. Jgn ponteng kecuali terpaksa.. Nnt penat lak nak ganti.. Kiki
:)

Posted via Blogaway

6 comments:

Kisah Si Dairy said...

mood untuk shopping raya semakin membuak buak..

eelobor said...

kami lak esok baru nak keluar shopping apa-apa yang patut sebab nanti bila dah posa tak larat pulak

Tihara said...

wahh sedap nya kuih tu
ni kalau tengok time esok mesti terliur..kiki :)

selamat berpuasa :)

Wak Gelas said...

salam ramadhan cik kak mamayana tuu.,

n O e s u h a i m i said...

Selamat berpuasa yana..

setya said...

Makakan apa itu ka?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...