Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 26, 2014

Sembang

Assalamualaikum...


Me akui.. me tak terer masak sgt.. kekadang boring gak ngan masakan sendiri.. haha

Tp boring gak asyik makan luar.. Camner tuh..?? sengal eks..


Semalam gigil masak wlpun dlm kepala.. 'huh.. tak sedap nih tohok dlm tong arrrr...' 

Korang tgk pun takde selera eks.. haha..

Alhamdulillah semalam semua makan wlpun ada balance sikit..its mean boleh tahan kot masakan semalam dan pagi nih me bawa bekal.. jimat mak ok.. hehe

Papa ckp me masak banyak sgt.. oooppss.. me tak reti nak 'budget' nak masak banyak mana.. main campak jew khennnn.. 

'bersyukur jew la papa.. janji bini masak.. haha'

dok gitu..??



_Tahniah JDT menang tipis ngan sarawak.. Sedih kelantan kalah awal.. kiki_


1 comment:

eelobor said...

hehehe....sama mcm wife saya. bila masak tu saya tanya dia, ada ajak orang surau singgah ke malam nanti. tapi dia cakap nak buat bekal pegi opis esok....kang dah jimat sket. hehehe....nasib baik la wife pandai berjimat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...