Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, November 19, 2014

'Dia tak pernah lewat'

Assalamualaikum...

'Dia tak pernah lewat'

Takut tak dengan gitu... hahaha... nih pasal my senior supervisor.. dia yg akan kasi kerja.. checking dan maybe akan nilaikan kerja me sepanjang kat sini.. hahaha... dan kehadiran juga menjadi point yer.. betul tak.. so far seminggu lepas me awal jew.. in fact sebelum kul 8.00pg dah sampai.. siap breakfast bagai.. hahaha

Sekarang kerja kat puchong boleh la sampai awal.. hahaha... pasni kat damansara kau tgk nnt camner.. kahkah.. hazaab uols.. fyi.. this company akan moved to Damandara.. hhuuwwaaaa.. apa la nasib ai khennnn...

sini masuk opis kul 9pg balik kul 6ptg.. masih baik lag kedatangan dan sampai awal sesangat.. excellent eks... jgn la buat perangai nak lewat or malas2... hahaha

tp so far me happy kat sini.. wlpun sikit sebanyak ada yg kureng.. like tmpt solat yelek... solat kat meeting room yg cermin.. cam akurium... semua org boleh tgk.. kiki.. solat kita pun org boleh nilaikan eks... astafirullaha azim.. me buat seikhlas hati.. sekusyuk yg boleh.. insyaallah.

so far diorg pun xde kacau atau ganggu kita.. diaorg hormat bila tgk kita bersolat.. hehehe.. tak pasti la kat tmpt baru.. maybe dah luas kot dari tmpt skrg.. akan ada tmpt solat yg proper.. doakan yer..


Hari ni byk lak nak sembang eks... hehehe

4 comments:

Diana Rashid said...

Tak ramai ke melayu dalam tu?kalau ramai kena la ada tempat solat..kan??

mama maman aka yana said...

ada melayu.. tp lelaki la.. so diorg sempoi jew.. kiki

sy nih nak taknak kena sempoi gak arrr

Tihara said...

insha Allah akak doakan yang terbaik buat yana
selamat maju jaya ^_^

Najib Ariyan said...

kalau mulakan perjalanan pagi tu selain dari baca doa naik kenderaan, cubalah baca juga doa makan... doa tu bagus untuk lancarkan perjalanan dan juga untuk dapat parking... saya selalu amalkan dan berkesan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...