Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, November 3, 2014

Throwback : Langkawi - part 1

Assalamualaikum..

Cuti sekolah bulan sept start balik.. dan kali nih ke Langkawi.. again.. kiki

Seronok la maman sebab kali nih ber'geng' balik ngan kwn2 yg kami lepak kat GENTING dulu tuh.. hehe.. dan semakin rapat la diorang kann.. hehe

Kami bertolak dr umah (puchong) dlm kul 9 kot (sori byk dah lupa).. dinner dan terus gerak.. jem mlm tuh.. awal cuti sekolah.. ramai yg balik kg dan berjalan2 cari pasal cam kami.. hihi

Hujan lak mlm tuh.. huhu.. seriau rasanya.. jap2 me tekan "brek angin" ok.. haha.. sambil2 dok pesan papa hati2.. wlpun tau kompom papa mmg hati2.. org puan gitu la wei.. gamaknya kalu sendiri bw mesti menyelit2 laju.. haha

 sampai kat rnr (dah lupa rnr apa.. dkt ngan sempadan penang kedah kot) kami park keta dan tido.. mmg plan gitu.. xmo tolak lewat dan lg tergopoh gapah papa nak kejar masa.. baik smpi awal dan lepak kat rnr.. ramai pun org camtu.. hihi

lepas subuh.. tunggu kwn papa dtg.. dan teruskan perjlnan.. smpi2 kat jeti perlis.. satu lg keluarga dah smpi.. parking keta (kaya org dekat2 situ yg buat bisnes parking keta.. ramai yg parking ok)


 nih me snap dr depan tiolet.. berhimpit2 seawal kul 8pg.. huhu



papa ngan geng dia..


mama ngan geng mama.. haha..

nih time dia blm betul2 kamceng ngan bdk2 tuh..


 see... mkn ngan the geng.. mak bapak dia pun dia buat tak endah dah... huhu

nnt sambung lg yer.. hihi.. nak tido dulu.. ngantuk sudah.. ;)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...