Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, November 3, 2014

Google+

Assalamualaikum...



Sy dah lama kot ada google+ nih.. dok add gak kekawan kat situ.. tp takde la guna pun menyeluruh.. jujurnya tak reti pun function dia sgt.. huhu...

Ada kwn2 share entry diorg kat wall google+ nih.. me..? tak reti pun camner nak share atau lebih betul nya ialah me tak ambik kesah sgt pun nak share entry kat situ... hahaha...

Dua tiga hari lalu.. tergerak hati nak godek2 pun.. dan cuba share satu entry kat situ.. :-) 

kelakar eks..






3 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik pun ada google+, tapi kakcik tidak memanfaatkan pun... :(

Norah said...

sama gak... tak reti guna... selalu share kat fb jek kalau rajin.. :)

Diana Rashid said...

sama la..tak reti nak guna..jenguk2 pun jarang sekali..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...