Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 28, 2014

Kisah sebabak Aiman masa berkhatan

Assalamualaikum...

Penat nak taip satu hal pastu tgk2 tak save lak.. huhu..(salah sape..?? kiki)  jadinya malas nak taip lg.. tuh dia alasan terbaik buat masa sekarang.. jujur.. busy ngan kerja uols.. huhu

balik dah penat.. mcm2 nak citer sebenarnya.. secara ringkasnya.. life me nih kelam kabut tp me happy jew.. wlpun mengalami ketegangan (sakit urat atau lebih kepada penat tp its ok).. sebenarnya me lebih suka gini... suka bila ada SITUASI yg memaksa me rajin.. rajin sgt ke.. kiki

Takde la apa pun... for uols info.. my bujang yg satu mama tuh.. dah setel dah berkhatan.. wlpun me yg berdebar tak hengat mengenangkan kemanjaan si anak nih.. tp teruskan jua.. hhhhmmmm



Ini yg belum yer.. ada senyum lg.. kiki

Alhamdulillah wlpun adanya drama sebabak.. ngan tangisan airmata.. ngan upah main games kat phone.. ngan mulut dia bising menanyakan 'apa doktor buat lagi tuh..' 'lamanya doktor buat ma'.. aduhai.. doktor pun boleh gelak.. gamaknya sorang nih jew la yg manja kededeknya ngan ibu bapa dia.. hahaha


Blm start buat apa pun dia dah start nangis uols.. apa nak buat... layan kan jew la.. hahaha



kasi main games kat phone.. diam la jap.. hahaha... masa nih lepas doktor cucuk ubat kebas.. 


Dah setel dah anak bujang mama.. anak korang bila lg..?? hahaha

Cuma harap cepat2 sembuh la.. risau selagi tak ok kann.. huhu



7 comments:

Kakcik Nur said...

Anak2 kakcik dikhatankan masa dia orang masih kecil...:)

Norma NML said...

Alhamdulillah..teringat anak akak 2 tahun lepas pun mcm tu jgk..siap tanya doktor tu buat apa bagai..lawak jer..
http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2012/12/alhamdulillahanak-ummi-dah-jadi-anak.html

Diana Rashid said...

heheh...sekali seumur hidup je Aiman oi..ekekek

eelobor said...

hehehe.... dah besar maman. welkam to de club

jeBateja said...

Semoga segera sembuh....baru le Lelaki...ahakz

Yusmawati Paiman said...

alhamdulillah dah selamat.

Comel je ikat dengan tali rafia kain tu...:)

luthfi said...

hendsem anak akak tuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...