Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 2, 2014

Ayam Ghantari

Assalamualaikum...


 Ayam ghantari kat lokas makana


 Tgk org makan.. terliur dan-dan tuh... jom kita try... hihi








Bila try.. hhhmmmm.. not so FIX with me kot..masa tuh lak my tekak tak berapa sihat.. so rasa cam ayam percik gitu.. tah.. for me la that day.. hahaha.. tak tau la kot nak try lg sekali ngan condition sihat.. hahaha..

Ayam ghanthari nih siap ada fb tuh.. meriah2 uols.. haha LINK FB : AYAM GHANTARI


Ada byk menu selain ayam ghantari.. so sapa2 nak cuba sila zerass ke Lokas Makana bg org puchong.. dengarnya kat Melawati pun ada satu kann.. so check kat fb dia ok.. hehe


4 comments:

Diana Rashid said...

yang ni yang masuk jjcm tu..kan??

eelobor said...

ooo...melawati pun ada eh? nak kena cari & rasa jugak lah

mama maman aka yana said...

Diana..>> tak pasti la pulak masuk JJCM.. kita tgk biras kita kat fb.. cam sedap jew.. tuh gi try.. hahaha

eelobor..>>> acu try la.. mana tau menyakut ngan selera.. hehe

luthfi said...

Kelihatannya memang sedap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...