Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 10, 2014

Problem Nih

Assalamualaikum...



Nape bila sy sendiri nak reply komen.. sendiri kena taip sebagai bukti sy nih bukan robot.. haruslah bukan robot.. ai kan tuan blog nih.. apa da.. skrg blogspot ada masalah ke..?? konfius tau..

HUHU


5 comments:

iryanty ahamad said...

salam yana..dulu blog yan ada masalah macam ni juga..tapi mujur blogger BLOG BUAT WANITA tlg yan tunjukan caranya...kalau yana nak buang verification tu..lawat lah blog dia..TUTORIAL CARA BUANG VERIFICATION

Diana Rashid said...

semua kena gini..heheh..
tapi saya abaikan je tu..lepas komen terus tekan publish..malas nak isi2 nombor bagai..

Najib Ariyan said...

layan je lah... dah blogspot tu free... saya pun banyak benda tak berkenan tapi kalau kita bayar boleh kita komplen...

mama maman aka yana said...

Iryanty..>> tq for info.. :)

Diana..>> tak tau lak.. semalam cuba.. boleh lak eks.. kita nih rajin la taip ikut arahan.. hahaha

Najib..>> itu la pasal.. layan jew la.. hahaha

luthfi said...

Semoga cepat selesai problemnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...