Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 17, 2014

101 Mall City, Putrajaya

Assalamualaikum...


Ramai yg dah up entry pasal pasaraya baru nih.. teringin gak nak melawat kawasan.. dekat jew ngan umah.. so meh la kita jalan2 dari dok menbesarkan tido lepas asar.. haha




Snap pic tiang kunun takmo susah2 cr keta.. tpakhirnya  mengagau gak la mencari.. hehe


Mmg besar sesangat uols.. harini me masih terasa sakit lagi labu betis sebab berjalan kat sana.. eh.. hari minggu kuat sgt berjalan tu pasal... hahaha.. ari sabtu berjalan kat 101 mall puchong.. ahad kat 101 mall putrajaya.. ambik kau.. cuci mata sesungguhnya.. kiki








Semuanya snap dr luar.. taman permainan yg lain dari lain kot.. nak melompat.. nak feeling berjalan di udara.. sapa2 yg jenis tak kecut perut aka gayat pada ketinggian boleh la try.. siap ada yg terjun tali naik atas balik tuh (tah apa org panggil specificnya tah).. tp me takkan kot nak buat benda2 gitu.. karang sore ai jew paling kedengaran disitu.. bikin malu sajew.. hahaha

Lepas tuh layan kat sini lak... kiki.. ais skating.. :P




Dok sekejap.. moh la kita pulang.. haha





Saje2 - Kita belanja gambar kat mural di 21... kiki


cumil tak kami.. hahaha..


Keciciran kita skrg nih... nak update blog pun selalu miss time.. kiki.. sabar sajew.. :P

2 comments:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

luthfi said...

Kalau shoping atau cuci mata, hilang semua rasa capek di badan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...