Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 12, 2014

Disampuk atau tersampuk..??

Assalamualaikum...


Tak tau nak cite apa.. tp hati nak gak menulis... haha... jiwa eks..

Sejak semalam lagi sebenarnya kunun nak update blog.. tp cam 'kosong' jew.. hhhmmm.. camner tuh.. kiki.. harap pembaca blog mama tak merusuh la yer (ok.. sajer jew buat ayat poyo disitu.. kiki)

ok la... kalu kita cite nih jgn la ckp kita nak menunjuk2.. tp mmg sari dua nih disampuk.. disampuk shopping online... gitu.. duit abis tp hati banyak syiok.. :P

Bukan kat ZALORA tp kat kawan2 FB... hahaha.. jgn addited sudah.. :) (hati ada byk senyum jugak)






Kita beli baju blaus dan manik.. cantik2 uols.. rambang mata seketika.. 

Baju tuh bila2 boleh pakai kann... tang manik tuh bila la nak memanik lagi.. skrg pegang jarum pastu letak balik.. mood kelaut gitu.. #silabertabahbanyak2tau

tp tuh la namanya wanita bernama yana.. godaan pd manik sukar nak ditepis.. GITU..

Bawa balik sembunyi2.. nak buka bungkusan pun time papa takde.. takut kena marah.. hahaha




5 comments:

iryanty ahamad said...

ooooh takut papa tahu yer..kalau gitu yana kena bagi yan 20sen..baru rahsia tutup...hehe

mamabeauty said...

meh share fb kengkawan tu kak.. bulih cuci mata sekali

Najib Ariyan said...

tergoda dek manik?? kenapa tak beli yg dah siap jer...

Diana Rashid said...

Bila dapat beli barang yang kita suka memang berbunga2 je hati rasa..heheh

luthfi said...

Betul-betul, wanita memang hobunya belanja dan jalan-jalan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...