Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 23, 2014

Dinner at Shogun @Sunway Piramid

Assalamualaikum...


Tak tau nak cite apa.. terkesima tgk makanan banyak sgt.. tak tau nak pilih.. kiki

yg pasti balik ngan perut penuh.. nak bergerak pun tak larat.. hahaha



jamu mata sebelum jamu perut.. ahaks

plate 1

plate 2

plate 3
3 plate jew pun.. kiki





Nih hadiah dr bos buat semua statf dia.. lain2 warna.. me dpt warna pink.. :)



sebelum bos kasi hadiah.. kami dah beli dah utk dia.. sama2 share kiranya.. :)



Nih me kasi buffet attachment kot2 ada yg nak pergi.. ramai ok.. kami pun ambik ari isnin sebab dah full house utk seblm raya krismas.. :)

Seronok gak la dinner simple gini.. makan pun banyak.. boleh pilih.. tak semestinya u kena mkn sushi jew.. ada macam2.. so puashati sgt..

;)

6 comments:

Najib Ariyan said...

sikitnya gambar makanan... apa menunya kat sana tu? ishhhh....

mama maman aka yana said...

tuh kita snap yg kita makan jew.. berlambak2 makanan tak mampu nak snap.. segan.. hahaha

Diana Rashid said...

Belikan apa untuk bos tu??macam menarik je..:)

mama maman aka yana said...

Diana..>> belikan pen jew pun.. tp jenama ferrari la.. sebab tak mampu nak kasi ferrari sebenar seketul.. hahahaha

insan marhaen said...

kekadang tu bila tengok banyak makan dan boleh ambil sebanyak mana pun tanpa siapa melarang, tu yang kalau boleh nak isi semuanya ke dalam perut...

zafairMAS said...

Setiap plate --> yumyummm!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...