Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, June 11, 2012

cumil tak


first drwg yg maman lukis...

teringin diabadikan dlm blog mama...

:)



~Curi2 update blog sebab tak rehat.. kita posa arini.. kawan2..?? hehehe..~


Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************






9 comments:

kakcik said...

Kena asah bakatnya tu. :)

~ yus ~ said...

mmg patut di abadikan di blog first drawing anak2 ni, nanti satu masa boleh tgk semula kan,...

Citarasa Rinduan said...

tahniah maman..

mmg ada bakat
bt mama yana, alhamdullilah.....
buka puasa apa tadi?

ariana said...

Wah..gambar car ye..kena terus support biar minat dan bakatnya berkembang..bagus jg abadi kat blog..utk tatapan dia jg bila dewasa nnti..:)

Ardini Humaira said...

speechless :') seronok tengok anak semakin bijak kan.. hehe... tak sabar dni nak tunggu kelahiran ni.. nak tengok wajah dia...

ERYZA said...

Faham ler image apa yg dilukisnya....:)

miloais milo said...

boleh lagi di asah tu....

Hanis Azla said...

sgt berbakat.. klu digilap pasti akakn menyerlah bila besar nnt..

eyndayusoff said...

Pandai maman lukis :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...