Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, June 13, 2012

Drama 5minit

Salam...

Skrg dok kat surau. Dok menyidai sementara nak tunggu peluh kering. Hahaha.. Sambil2 nak solat kannn.. berpeluh sungguh harini....
*Tak senonoh..:)*

Nak cite.. Wlpun patutnya arini hari tak byk tulis.. Nak tulis gak..

Harini ada drama kat office. Bila sorang nih salah bg arahan dan dpt lak bdk tuh yg suka argue apa yg dia arahkan.. Menjadi panas la. Pulak tuh dekat sebelah ai jew tau. Ai jd tukang pasang telinga jew la. Hahaha

Tp betul jugak.. Kita takleh simply ikut jew bila dah terang bersuluh salah.. Kan.. Bila tukang arah rasa dia dah salah tp ego takmo kalah jd gitu la gamaknya.. Haha..

Siap tukang arah yg kalah (mmg dia tak betul) gi mengadu lak ngan bos.. Sian lak tgk. Cam bdk2 kecik. Cuba la jd org profesional.. Kata expect dr india... Kalu tak.. Takdenya syarikat kami nak ambik dia.. Hehe.. Sure tipu ckp expect nih..

Satu lg... Ada ke patut suruh org br msk keja tak smpi 2 minggu nih gi design.. Gamaknya blh lingkup kompeni kalu gini kannnn.. Atau runtuh bangunan tuh lak nnt.. Hahaha.. Sian lak engineer bertauliah kena soal jawab nnt.. Ai takde nak ngaku dah.. Hahaha


*syarikat kontaktor gini rupanya keadaan dia.... Riuh rendah.. Hahaha.. *

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

miloais milo said...

kalo tak betul - kena lah diperbetulkan...
kang jadik plak ketam ngajar anak jalan betul kan????

Kesuma Angsana said...

hehehe lucu baca gaya entry ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...