Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, June 18, 2012

Hai.. Miss me..??

Salam..

Baru terkedek2 terkial2 update blog tersayam... :)

Bz..??? As usual.. Lg2 br masuk tmpt br kannn.. Sure la melampau2 nyer tunjuk rajin.. Ahaks..

Siankan buat teman2 nak baca blog mama tp mama bz yg amat.. Hahaha.. Sure ada yg muntah ijau.. Kannnn... *pengsan berkali2 ok tak tahan sungguh blogger mama maman itue perasan sungguh.. Hahahaha*

Well.. Bkn ada cite pun.. Skadar nak berupdate jew.. Dgn harapan nuffnang tak terhenti.. Blh blah sungguh..;)

Hari nih cuba gak blogwalking ngan tipon tp rasanya teramat kureng sabar... Maafkan ye.. Bila la mama nak repeat blogwalking kawan2 nih.. Huhuhu

Dan hari nih sekadar update utk menjeling manja dan dengan ucapan.. 'Hai uolsssss... Missed me..??? Ai miss uols sesangat... :p..'

Ok smbg keja blk.. Hehehe




________________________________
Image taken with Screen Grabber.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

kakcik said...

Ok. Dah habis kerja nanti, bolehlah jalan2 balik. :)

Nurul Akmal said...

Rindu.. hehehe

Prettywrite said...

kalo bw ngan tpon mmg tak tahan sabar kak..teruji keimanan..hehe..takper nt2 pun boleh bw bila ada masa ek :)

Mrs Lurve said...

pas dh x sibuk nie, mama sila upadate entry berhelai2 ok..

Ardini Humaira said...

masuk keja tempat baru memang wat kita rasa tak dan buat benda lain. nak adapt dengan suasana baru kan hehe

miloais milo said...

ada masa lapang - boleh lah uols BW balik nok!

eelobor said...

mcm mana nak add kat tweeter yer? huhuhu

maya amir said...

aaa lame jugak tak dtg sini... amacam tempat baru? keje rajin2:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...