Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, June 5, 2012

Senario Tempat Kerja Baru | Mcm2 uols :-D

Salam..

Alhamdulillah.. sudah berpijak direaliti, dah start kerja kat tempat baru dah.....;)

Camne la mama yana kat tmpt keja baru kannnn...?

hhhhhhmmmmmm...... first day....?... ingat boleh
 lepak2 tp kena kerahan otak uols..... aduh.... dpt lak instructor gagap... 
aduh.... ponat makcik nak faham... dia org tulen india lak tuh... 
apala nasib....:)


sakit kepala mulai menyerang sebab ai tak tahan panas....
 aircond problem n mama dah start berkipas... telan ubat dan berlari ke bilik air cuci muka...... tak tahan mak....

bertahan smpi lunch.... pas lunch slowly ok....
si instructor gagap dtg tgk apa mama buat..... mujur la mama usik gak....
kalu tak.... sure mama kena bantai...... yer ke...?? haha

nak ckp besh..... kat tmpt lama pun besh gak psl sini byk sekat2.... mmg tail kojo jew.....
email company pun ada org tapis dulu sblm smpi kat kita...... tak besh langsung.... takleh gossip... chatting2...huhuhu

well... mungkin tuhan nak mama lebih consetrate keja kot kann..... berblog, bergossip, berchating bila free2 jew ye..... hehehe

lagipun berblog pun hapa2 tah.... ada org buhsan nak baca kannnnn.... hahahaha



  
   

*lagipun mama nih bukan ada peminat pun kan....... :-P??? *




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


***************************

9 comments:

Asmara said...

selamat bertugas di tempat baru! gambate kudasai! ;)

diana said...

ada je la orang baca..mana ada bosan2..:0

Aju Mohit said...

Semoga serasi di tmpt baru ye yana

ariana said...

asmkm.akak singgah baca ni..semoga dpt menyesuaikan diri di tempat baru ye..:)tak cuba belum tahu..

Kesuma Angsana said...

hope semua nyer ok with u n tmpt baru... lama2 tu oklah nnti.. all the best !

miloais milo said...

pelan2 lah nokk...
ambik masa gak nak sesuaikan diri dengan suasana baru kan???

mama maman aka yana said...

terima kasih buat teman2 yg sudi dtg sini... bc blog yg tak berupdate... dan sudi bg semangat... really apresiate it... thanks.... :-)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

semoga serasi bersama dengan tempat kerja baru ini ya ;)

eelobor said...

semoga cepat menyesuaikan diri di tempat kerja baru. semoga yang baik2 untuk mama yana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...