Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, June 5, 2012

Arus Perubahan

Salam....:)

Byk yg ingin diungkap... banyak yg ingin dimadah... tp tak mampu dilawan dengan kesempitan masa dan kekangan ruang kerja baru.... perubahan byk sekali... malah tak mampu nak diingat....

Blog senantiasa dihati tp ruang utk menulis tipis sekali.. malah jika blogwalking pun jarang2 mama menegur... maafkan ye teman... mungkin lebih baik mama kuburkan cita2 nak dpt duit nufnang jota2... ahaks... perasan je lebih.... hahaha

Skrg mencuri masa seketika sebelum betul2 mata terlelap.... pengorbanan ku utk berupdate jua ku layani..... maafkan jika tak sempat nak ber'reply' komen2 teman2..... sungguh masa kini mencemburuiku...... membalas kunjungan pun mama tak sempat..... insyallah mama cuba gak menjengah yer.... maaf lg sekali.....




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

 muah... muah.. ;) 


***************************

5 comments:

insan_marhaen said...

masa yang kita ada sama - 24jam. kita sahaja yang perlu mencuri masa untuk menulis blog kerana blog adalah rakan akrab kita!

mama maman aka yana said...

betul tuh... insyallah cuba cr masa... :-)

miloais milo said...

buat mana yg perlu dulu lah yana...

diana said...

saya pun sibuk..
dengan kenduri./.:P

TK said...

Samalah...tk pun x brapa ada masa utk blogging n blogwalking. Apa2 pun keep blogging ye mama yana.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...