Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, May 31, 2012

Mama buntu

Salam.. ^___^

Harini dah mula gatal2 tangan nak menaip.. Update blog menta... Hehehe

Sweet kan.. Lama betul tak update.. skrg nak kena guna tablet.. Dan mama tak sabar nak melayan kerenah korsur yg tak reti nak ikut jari jemari mama nih.. Tak sabarnyer la..

So harus update ngan bb je la.. Nak guna lappy pun takleh.. Dah takde broadband lg.. Susah hidup dlm adjustment tp sabar itu wajib kan...;)

Nak update panjang2 guna bb pun susah.. So tunggu lama lg la br boleh berblog cam dulu.. Huhuhu..

Ada idea atau cara lainkah..?? Cuba komen sini.. Sian mama dok terkebil2 nih... Haahhaha...

But ngan tab blh blogwalking... Besh la jugak..;)

‎​Oº°˚ ˚°ºк la.. Ponat jari menaip  nih.. Aduh... Hahaha.. Mengeluh jew kannnnnn


;)



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

Kakzakie said...

Kalau nak adapt benda baru mesti kita masih ingat aplikasi lama tu yg tak biasa tapi lama-lama jadi mudah Yana...

Mrs Lurve said...

lama2 guna tablet tue teror la mama..

Mrs Lurve said...

lama2 guna tablet tue teror la mama..

miloais milo said...

tak penah guna tab
so tak tau nak tolong camne... ☺

diana said...

kena pi cyber cafe la nampaknya..ekekekekek

Nini D.. said...

teman memang tak berapa gheti guna gadget2 tu

eelobor said...

canggih manggihnya dia.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...