Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, May 17, 2012

Dugaan sikit jew eks.. meroyan je lobih...:)

Salam...^_^

Berkenaan benda INI mama cuba sedaya upaya bertahan. sabar dan istifar. insyaallah ok. dugaan sikit jew tuh kannn..

Dan sebaik2 mungkin mama dengar nasihat kawan.. buat jew sendiri list2 job mama yg masih tersisa atau mungkin sebagai guide diorg nnt.. buat sendiri je handover job tuh. biar bos atau staf yg tinggal tak tanya atau buat2 taknak ambik any responbility.. so pandai2 la nnt kot diorg cr kat meja mama. susah jika hanya sekadar nak keja senang je.. tah la.

Yes.. sori kekawan.. mama meroyan tak sedar diri td.. tp release la sikit.. hahaha..






Orang kata..

jika org yg jenis suka diam tak membantah nih.. bila mengamuk bahaya.. hehehe..

Orang kata...

sabar itu separuh dr iman.. kannn

maka..

SABAR.. SABAR.. SABAR..

 





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...



muah... muah.. ;)


****************************








8 comments:

che mid said...

Cuba mengamuk sekali.. nak tengok..hi hi

kakcik said...

Teruskanlah bersabar. :)

miloais milo said...

meroyan sesekali pk lah...
kalo pendam aje... mau sakit jiwa....

Aidah said...

Kadang2 bila dilepaskan dan dapat luahkan apa terbuku di hati, rasa lega jugakkan. Ada ustazah bagi tips kat akak, bila ada orang berleter atau maki kita, sebut subhanallah tanpa putus dalam hati. InsyaAllah sikit pun tak beri kesan apa yang dileter tu. Jaga diri ya, dik.

iizza said...

hihi..tu la nk tengok gak la..jer mengamuk sikit..:)

mama maman aka yana said...

amboi..amboi uols.. beradu tenaga nak ai mengamuk.. hehehe...

*kalu gini la keja terbaik yg u blh buat... mmg takleh lama la ai kat sini.. mmg ai pun nak blah la.. * Mengamuk gitu la.. tp dah kuar urat ijau dah kat muka.. terus nmpk cam nenek umur 80++... hahahaha

mama maman aka yana said...

kakcik..>> mmg ngah SABAR nih.. insyaallah..:)

mama maman aka yana said...

Aidah..>> sy cuba nak praktikkan nasihat akak tuh.. SUBHANALLAH berbanyak ye.. insyaallah..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...