Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, May 9, 2012

WW | Tutorial Letak Iklan Nufnang utk Mobile Devices

Salam..^_^

Hati mama tengah negatif tp bila kawan blogger tanya pasal nih.. terus mama sibukkan diri dr dok fikir pasal keja je... so takde la negatif sgt kannn.. :)


thanks ajumohit sudi tanya.. buat ai bz.. i loike...

ok. nih cara mama buat..

Mula2 gi kat setting blog anda, pilih formating tab.. cam pic dibawah.. 



So anda terus sroll ke bawah sampai jumpa... post template.. so paste je segala maknenek nuffnang punya script  [script ini anda boleh dpt kat nuffnang blog bila anda sudah register sebagai ahli nuffnang..]





sudah paste..  anda gi lak kat email & mobile tab..





klik kat preview utk tgk hasilnya... seperti contoh.. nih mama punya ye..:)


tp sygnyer iklan nuffnang masa mama check nih tak preview jelas..
tp ada la ads by nuffnang kat bwh dia tuh.. nmpk tak..?? 




Harap kawan2 yg nak letak iklan kat mobile feed nnt dpt la manfaat dengan tutorial nih.. mungkin org lain buat cara lain lak kot.. hehehe. boleh je sama2 belajar.. kannn.







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

5 comments:

Aju Mohit said...

Mmmuuuuaahhhh hugs mama kuat2 ni yang sayang sgt ni kekekeke, mekasih ye mama, jasamu kukenang

diana said...

terima kasih..:)

maya amir said...

ok..nnti nak check balik..rase ari tu ade buat gini..

Cik FaRiZaM said...

nice tips :)


singgah blog sy & sy nak share something

nk ajak awk join giveaway mudah:

Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

Topeng Hitam said...

banyak masyuk nie.... bila nak keluarkan zakat nih?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...