Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, May 2, 2012

Mood merundum.. sayu hati ini

Salam..^_^

Hari ni dah officially letak/kasi surat kat my bos. yes. ada kesah mujuk memujuk. ada kesah puji memuji tp ai keraskan hati. lantaran hati banyak bertolak ansur smpi tahap org dah tak kesah langsung susah senang kita. huk.

Mungkin disana tidak seindah kabar, mungkin disana meminta lebih pengorbanan tp hati ini keras nak berkorban. biar aku jadi kasar berkawan2 ngan mat2 indo construction, biar aku berkejar2 menjenguk site, biar aku berletih2 mata buat design ngan sistem yg tak pernah guna. biar. biar.








~Hidup harus ada perubahan. Minta2 kepintaran yg bos sini puji2 dihargai disana. Pintar eks..?? nape skrg ada kepintaran..?? hahaha. manis sungguh. ~





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...



muah... muah.. ;)




****************************

6 comments:

diana said...

biasala tu..
bila dah hilang baru nak nampak itu bagus ini bagus..kan/?

mama maman aka yana said...

diana..>> stress tau.. dah la kita dah bg janji nak msk sana.. aduhai... sakit hati nih tau..

miloais milo said...

itu tektik biasa bila boss nak pujuk staff beb....
apa2 pun - tahniah dan good luck ye!

Aidah said...

Semoga di sana lebih bahagia, yana.

Qaseeh Tolia said...

akhirnyer Mama??? selamat berhijrah..semoga jalan itu lebih menuju kebahagian...

mama maman aka yana said...

miloais..>> biasa la dia kann.. dpn mata buat2 tak nmpk, dah nak pegi baru nak pujuk.. nak kasi gula2..:)

kak aidah..>>insyaallah kak.. mekasih..:)

ziana..>> yup, insyaallah kuat lg nih menepis pujuk rayu kat sini.. huhuhu.. wlpun smlm hampir nak ada drama airmata dah..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...