Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, May 3, 2012

Mei datang lagi.. Macam2 perasaan timbul dlm diri..

Salam..^_^

Tiap kali nak masuk mei, hati mesti terasa sayu.

Teringat peristiwa yg banyak mengubah diri secara fizikal dan mental. Banyak benda2 yg memeritkan terjadi, jika mmg boleh mahu aku lupakan apa yg sedih2 nih. nak happy je dong. apa lah kuasa mama sebagai insan yg lemah..??

tertanya2..?? terjah kat link nih ye.. hehehe

Tapi tanpa sedar, mama membuat satu lagi perubahan dlm hidup, memilih utk berubah tmpt mencari rezeki, membina diri utk menjadikan diri sbgai aset utk syarikat lain setelah sekian 8thn menghambakan diri pada syarikat skrg. moga2 perubahan yg terbaik bagi mama dan hidup insan2 tercinta disisi. 

Bernilaikah aset ini..?? insyaallah, cuba buat yg terbaik sementara pintu peluang masih lagi terbuka.. dok gitu..?? moga2 dijauhkan sebarang kesukaran dan hidup lebih dirahmati. insyaallah.

Aset..??? terasa diri seaakan2 benda la pulak.. aduhai.







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************



1 comment:

eelobor said...

sebelum ni pernah komen dalam kedua2 entri tersebut.... iaitu part 1 & 2. maksudnya tak lain tak bukan cuma nak baca entri penuh untuk mengetahui kejadian yang menimpa Puan Mamayana. apapun ada hikmah disetiap kejadian yang berlaku ke atas diri kita. semoga puan tabah menghadapi setiap ujian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...