Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, May 18, 2012

Dihatiku

Salam Jumaat yg Indah kawan... ;)


Hati ni mama pakai baju company.. hehehe. Sesaja.. kot2 pasni pakai pun kat umah je la kot.. ekceli baju nih dpt masa dinner company last year.. kiranya mencari mood walaupun kelaut.. hehehe...

Tahun nih takde pun sebarang BENDA yg boleh buat tanda ingat.. huhuhu.

Pic nih mama ambik masa dtg keja td.. banyak yg mama ambik tp yg nih je paling cumil.. yg lain2 semuanya menampakkan ai gumuk... dun like ok... pic nih cam integram gitu.. wlpun idak ye.. guna bb je.. maybe sebab angle yg ok.. percahayaan pun cun.. tambah2 tuan dia pun blh tahan.. hahaha. gurau mengangkat diri sendiri je uols.. jgn la muntah ijau ye.. maafkan saya *versi zizan kat abpbh aritu*

Skrg mama rasa lega sikit.. lagi2 baca komen kekawan yg sudi memahami kestressan mama.. *bahasa benda la tuh kannn... blasah jew..*

Insyaallah mama lawan.. mama pun bkn nak tinggalkan benda2 buruk kat ingatan diorg.. kalu diorg mmg sesaja nak buli pun mama redha.. mungkin buat kenang-kenangan... betul dak kawan..:)

So pengajarannya.. bersabar dan bertawakal lah.. serahkan pada Ilahi dan berfikiran positif senantiasa.. insyaallah segalanya akan OK. amin.









Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************







14 comments:

diana said...

lepas ni nak ambik gambar sebelah badan jugak la..baru nampak kurus..hehehhe

mama maman aka yana said...

ala diana.. u takyah nak ambik sebelah cam kita.. u tak gumuk cam mama.. hehehe

mama maman aka yana said...
This comment has been removed by the author.
miloais milo said...

there you go girl!
hiks

mama maman aka yana said...

Yeah... keeping gud works right...:)

Asmara said...

Salam Jumaat buat mama yana. Moga ceria2 hari ni. esok lusa cuti kan. happy2 la kita. :D

mama maman aka yana said...

Salam Jumaat jugak buat Asmara..:)

cuti rehatkan minda eks.. hehehe

Sherwieyna Muzzawer said...

baju company u comel lah..hee ;D

rafaliah said...

As-Salam perkenalan..:-)
Keep up the good work!

Qhaifa Nur said...

dapat juga baju company...pakailah sebulan aja lepas tu tergantunglah kat umah saja hik..hik...

berfikiran positif....insya allah

Kesuma Angsana said...

sapa nak puji diri kita selain diri sendiri kan huhuhu

aizamia3 said...

susah nak mintak orang puji kita, sendiri puji diri sendiri pun ok apa..

iizza said...

biasa la tu yana..ada masa memang kita akan merasa strees..dari pendam elok juga diluahkan..hihi

memang nampak cumil ni..muka org dh senang hati..:)

msredcheesecake said...

biasa lah stress sesekali datang dalam hidup kita, channel it to the right way, solve it and move on....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...