Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, May 23, 2012

Diam seribu bahasa

Salam..^_^

Bukan niat nak diam je.. skrg tgh gigih kunun-kununnya siapkan keja yg tak pernah nak habis nih.. tak tau dah camne dah.. hehehe.. Lagipun mmg takde benda nak cite.. wlpun mama tau ada jugak yg sudi terjah blog mama wlpun mama tak update apa2.. mekasih tau.. syg reader mama.. hehehe.. *perasan ada peminat lak kita nih kannnn.. hehehe.. Ada mak kesah.. ahaks...*

Semalam mc tau.. pengsan tak sedar diri.. arini pun mengigil lutut nak berjalan tp gagahkan jua.. tp jd blur psl cam tak tau nak buat apa.. keja tak siap2 dan esok last day kat sini.. so camne tuh..?? aduh.. malas dah nak fikir.. mak layan jew.. hahaha.

Korang kannn... korang akan buat apa eks.. bila dah nak kuar dr kompeni yg sekian lama berhuni nih..?? kasi hadiah kah..?? atau buat donno je..?? psl bos pun buat donno jew tgk mak sini..?? hahaha.. suka ke tak suka nih mak nih..?? *perasan diva la..*


Sudah.. nnt merapu taklehblah lak.. nnt bila dah damai ai update lg ye.. syg korang..:) *bila terjah2 tuh kannnn.. tekan2 la skali nuffnang mak tuh.. kot2 dpt duit jota-jota.. hahaha... *






Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)



****************************





4 comments:

kakcik said...

Bila orang buat tak peduli, kita buat2lah tak reti. :)

miloais milo said...

kesian uols... keja kuat sangat sampai pengsan bagai ni!
jaga diri beb...

bagi iols - dah depa buat tak kisah... uols pun sama lah...
tak payah rasanya nak beli hadiah ke hapa..

Kakzakie said...

Kakak rasa Yana demam sebab nak pindah tempat baru... cekalkan hati, kuatkan tekad that you can do the best... tak usah toleh lagi...

eelobor said...

kalau boleh tekan 20juta kali nuffnang tuh, pasti saya buat utk mama maman. mana lau tau tempiasnya dapat gak merasa sket2 hasilnya nanti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...